Gratis Kennismaking Workshop Coachend Leiderschap

Coachend Leiderschap wint als leerinstrument in toenemende mate terrein. Coachen is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Onderzoek heeft uitgewezen dat effectiviteit van medewerkers door toevoeging van coachen vier maal hoger is. Nu en in de toekomst zal coachen meer terrein winnen door een groeiend individualisme. Organisaties zijn zich al langer bewust van het belang van goed gekwalificeerde medewerkers.  Meer dan ooit investeren organisaties in groei en ontwikkeling van hun medewerkers door hun op een gepaste wijze te ondersteunen.  Dit vraagt veel van de leiders en hun leiderschapsstijl of zij in staat zijn deze ondersteuning te bieden.

Deze ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat er een groeiende vraag is naar Coachende managers, leidinggevende of ondernemers  die hun vak verstaan en in staat zijn om op een interactieve wijze een individu of groep aan te zetten tot zelfontplooiing en het bereiken van hun toekomstbeeld. Coachend Leiderschap is een vak met eigen vaardigheden, kennis en eigenschappen. Als Coachende leider wil je mensen motiveren en ondersteunen om in beweging te komen en hun zelfsturend vermogen te vergroten. Zodat zij vanuit eigen kracht en vermogen hun eigen oplossingen vinden. Dit vergt van een leider dan ook een grote mate van zelfkennis, reflectie en zelfontwikkeling.

Wij zijn van mening dat een mens het coachend leiderschap het best kan ontdekken middels ‘’learning by doing’’. Hierdoor zal tijdens deze workshop het accent liggen op de praktijk en de praktische vaardigheden.

 

Inschrijven

 

6 goede redenen om kennis te komen maken met Coachend Leiderschap en Vitaloy

  • Je wilt ontdekken of Coachend Leiderschap aansluit bij jouw behoefte
  • Je wilt de werking van Coachend Leiderschap weleens ervaren
  • Je hebt te horen gekregen dat Coachend Leiderschap mogelijk iets voor jou is
  • Je wilt jezelf beter leren kennen en begrijpen
  • Je bent nieuwsgierig naar onze werkwijze en of deze aansluit bij jou
  • Je loopt tegen je grenzen van mogelijkheden en onmogelijkheden aan en wilt nagaan of Coachend Leiderschap je hierin kan ondersteunen

 

 

Inschrijven

Prijs:   GRATIS
Duur:   2,5 uur
Data & Tijd:
01/02/2023  10:00-12:30

 

Locatie:
Vitaloy
Druivenstraat 47
4816 KB Breda