Wij zetten de mens centraal en brengen balans in de organisatie

Advies

Jouw mensen willen en moeten constant blijven ontwikkelen, omdat jouw bedrijf dat ook doet. Vitaloy helpt je bedrijf bij de persoonlijke en daarmee de professionele ontwikkeling van je medewerkers. Wij adviseren je bij het opstellen van een werknemers ontwikkelplan én bij het invoeren van een Vitaliteitsbudget. Vitaloy analyseert je onderneming en maakt een toekomstgericht opleiding- en ontwikkelplan. Zodat kennis en professionele vaardigheden uitgebreid worden. We hebben tools om de vooruitgang van jouw medewerkers inzichtelijk te maken.

Zo denkt Vitaloy met je mee en bouwen wij samen aan de ‘toekomst van werk’.

Opleiding

Vandaag de dag wordt wat anders gevraagd van een managers, ondernemers en andere leidinggevende dan enkele jaren geleden. Om als organisatie goed te kunnen blijven ontwikkelen én te kunnen voorzien in de veranderende behoefte van jouw mensen, is het belangrijk dat jijzelf en/of jouw managers en leidinggevende de juiste competenties ontwikkeld hebben. Vitaloy leidt ondernemers, managers en leidinggevende op tot coachende managers oftewel Coachende Leiders. Zo kunnen zij de medewerkers op de gewenste wijze aansturen, motiveren en inspireren.

Vitaloy ontzorgt op elk niveau van de organisatie.

Coaching

Ook binnen jouw bedrijf doen jullie het samen. Iedereen in jouw organisatie is een onmisbare schakel. Of het nu je administrateurs, je inkopers, je managers of jezelf betreft; iedereen moet verantwoordelijkheid en leiderschap nemen. En flexibel zijn, om mee te kunnen bewegen met de organisatie. Daarvoor is mentaal en emotioneel in balans zijn nodig. Dat voorkomt miscommunicatie, conflicten, demotivatie, desinteresse en burn- en bore-outs.

Onze begeleiding varieert van een eenmalige coaching sessie, tot langdurige ondersteuning van je medewerkers.

Training

De markt verandert en de klant verandert. Jouw organisatie en je medewerkers moeten dit allemaal kunnen bijhouden. Je wilt dat iedere medewerker hetzelfde doel en dezelfde passie voor zijn of haar werk heeft. En dat alle neuzen dezelfde kant op staan; iedere medewerker is verbonden met elkaar, het team en het bedrijf. Vitaloy ondersteunt je met workshops het wij- gevoel te ontwikkelen of terug te vinden.

Vitaloy brengt eenheid en energie in de organisatie.