Goed ondernemerschap gaat ook over duurzame inzetbaarheid van je medewerkers

Vitaliteitsbudget Werknemers

De klant is koning, en om daar naar te kunnen handelen, zijn je werknemers je belangrijkste stakeholders.

Goed ondernemerschap gaat over duurzame inzetbaarheid van je medewerkers. Als jij goed voor hen zorgt, kunnen jullie goed voor de klanten zorgen. Je medewerkers zijn de kracht en de ambassadeur van jouw organisatie. En dragen daarmee bij aan ‘employer branding’, zodat je bedrijf ook nieuwe mensen met de juiste instelling en vaardigheden aantrekt.

Om duurzame inzetbaarheid van je mensen te waarborgen, stel jij als werkgever een budget beschikbaar aan je werknemers dat zij vrij aan coaching kunnen besteden. Vitaloy begeleidt je bij het inrichten van dit Vitaliteitsbudget en helpt je bij het aanvragen van een overheidssubsidie hiervoor. Je mag de kosten van Vitaloy en het Vitaliteitsbudget uiteraard boeken als kostenpost.

Het Vitaliteitsbudget levert je een vitaal, energiek en veerkrachtig personeelsbestand met een enorme werklust op.

 

Het ziekteverzuim daalt, je recruitmentkosten gaan omlaag en de professionaliteit en wendbaarheid van je organisatie nemen toe.

De investering is geheel naar wens in te vullen. Voor dit product is tevens een hele interessante subsidie beschikbaar. Wij kunnen deze subsidie ook voor je aanvragen.

Coach van de Zaak

Werk en privé zijn niet zo gescheiden als je denkt.

Als de vader van één van je medewerkers pas is overleden, zal hij/zij tijdelijk niet op de toppen van het kunnen presteren. Een opkomende depressie of burn-out is tegenwoordig een groot bedrijfsrisico. Constructief met verschillende, al dan niet stressvolle, situaties en mensen omgaan, is waar het om gaat.

Een weerbaar en veerkrachtig personeelsbestand bestaat uit mensen die ten alle tijden verantwoordelijkheid nemen voor hun gedrag. Ze lijden soms wel, maar laten zich er in hun werk niet door leiden. De werknemer neemt leiderschap over zijn of haar eigen omstandigheden en gevoelens, zowel binnen als buiten de organisatie. Om dit te bereiken biedt Vitaloy coaching aan in de breedste zin van het woord. Van hulp bij persoonlijke ontwikkeling, voedings- en bewegingsadvies tot coaching bij rouwverwerking.

Vitaloy kan zo ondersteunend en begeleidend zijn in elke ontwikkelingsfase of behoefte van jouw medewerker.

Training Persoonlijk Leiderschap

Jouw medewerkers nemen volledige verantwoordelijkheid voor hun gedrag en ontwikkeling. Zij hebben inzichtelijk welke volgende stap zijn binnen hun persoonlijke-, en dus professionele ontwikkeling, te zetten hebben. Zij hebben duidelijk welke obstakels hen belemmeren om verder te ontwikkelen. Daarnaast hebben zij ook ervaren welke kwaliteiten, vaardigheden en hulpbronnen zij zelf in kunnen zetten om deze obstakels te overwinnen. Zij nemen daarin leiding over hun eigen proces en vragen hulp indien nodig. Zo groeien zij, gezamenlijk, elke dag een stukje.

Het hele team of de gehele organisatie wordt naar het volgende niveau wordt gebracht. Het niveau waarop jij graag wilt dat het functioneert. Tevens versterkt de bestaande verbinding, verloopt de samenwerking soepeler en ontstaat een ontspannen sfeer die bevorderlijk is voor de productiviteit, creativiteit en flexibiliteit. Dat is wat onze training Persoonlijk Leiderschap brengt.

Vitaloy creëert zo een duidelijk startpunt en de kaders waarbinnen een volwassen bedrijfscultuur kan ontstaan.

Liever dat wij het eerste contact leggen?

Laat hier je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op