Leiderschap test

Persoonlijke intake

1-op-1 Coaching

Intervisie groep

Waarom Coachend Leiderschap?

Coachend Leiderschap wint als leerinstrument in toenemende mate terrein. Coachen is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Onderzoek heeft uitgewezen dat effectiviteit van medewerkers door toevoeging van coachen vier maal hoger is. Nu en in de toekomst zal coachen meer terrein winnen door een groeiend individualisme. Organisaties zijn zich al langer bewust van het belang van goed gekwalificeerde medewerkers.  Meer dan ooit investeren organisaties in groei en ontwikkeling van hun medewerkers door hen op een gepaste wijze te ondersteunen.  Dit vraagt veel van de leiders en hun leiderschapsstijl of zij in staat zijn deze ondersteuning te bieden.

Deze ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat er een groeiende vraag is naar Coachende managers, leidinggevende of ondernemers  die hun vak verstaan en in staat zijn om op een interactieve wijze een individu of groep aan te zetten tot zelfontplooiing en het bereiken van hun toekomstbeeld. Coachend Leiderschap is een vak met eigen vaardigheden, kennis en eigenschappen. Als Coachende leider wil je mensen motiveren en ondersteunen om in beweging te komen en hun zelfsturend vermogen te vergroten. Zodat zij vanuit eigen kracht en vermogen hun eigen oplossingen vinden. Dit vergt van een leider dan ook een grote mate van zelfkennis, reflectie en zelfontwikkeling.

 

Voor wie is deze opleiding?

Ben jij een ondernemer, (HR) manager, leidinggevende of coach en wil jij graag de volgende stap zetten in het stimuleren en inspireren van jouw mensen? Wil jij hen graag zelf in beweging laten komen en hun zelfsturend vermogen vergroten?  Wil jij jouw mensen graag motiveren en helpen om meer vanuit hun eigen krachten en vermogens te handelen,  zodat zij zelf oplossingen vinden? Dan is de opleiding Coachend Leiderschap iets voor jou!

Op een coachende wijze leiding nemen én geven is de meest effectieve en passende manier van hedendaags leiderschap. Mensen inspireren, motiveren en uitnodiging om zichzelf te ontwikkelen is wat vandaag de dag gevraagd wordt van een goede leidinggevende of ondernemer. De opleiding Coachend Leiderschap biedt jou precies wat jij nodig hebt om op een effectieve en inspirerende manier leiding te kunnen nemen en geven.

 

Inschrijven

De competenties

van de coach

Gedurende een periode van 9 maanden ga jij aan de slag met de 6 competenties van De Coachende Leider. Competenties die jij in de praktijk gaat toepassen en ontwikkelen. Na deze opleiding:

  • begrijp je dat jij het succes van jouw communicatie in eigen hand hebt;
  • begrijp je de onderliggende belemmeringen en motieven en ben je in staat deze bespreekbaar te maken;
  • weet je om te gaan met lastige situaties en weerstanden, waardoor je jouw adviezen nog effectiever kunt overbrengen;
  • kun je met iedereen in de organisatie op een laagdrempelige manier communiceren:
  • heb je de moed om niemand meer uit de weg te gaan en kies je voor de dialoog;
  • kun je op de juiste momenten de juiste vragen te stellen, doorvragen en feedback geven;
  • kun je anderen bewust maken van gedragspatronen.

 

Inschrijven

Programma

Jouw ontwikkeling

Bij het succesvol afronden van deze opleiding, ontvang jij een diploma.

Onze Trainers

Kosten & Data

De opleiding tot Coachende Leider kost €2.950,- De literatuur dient apart aangeschaft te worden. De kosten hiervoor bedragen €95,- Schrijf jij je 3 maanden voor aanvang van de opleiding in. Dan ontvang je van Vitaloy 5% korting.

INBEGREPEN IN DE PRIJS:
Persoonlijke intake, Leiderschapstest, 6 volledige lesdagen, 3 dagdelen intervisie, 1-op-1 coaching, Persoonlijk Ontwikkel Plan, Opdrachten, Diploma, Accommodatie- en verblijfskosten, 6x lunch, Onbeperkt koffie/thee 

BETALINGSMOGELIJKHEDEN:
Betaal in één keer of gespreid in maximaal 4 termijnen. Ben je particulier en betaal je de opleiding zelf? Dan kun je maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van de inkomstenbelasting. Er geldt een drempel van € 250,-.

DATA LES- & INTERVISIE DAGEN 

06/03/2023
03/04/2023 
24/04/2023 
22/05/2023 
12/06/2023 
04/09/2023 
02/10/2023 
23/10/2023 
13/11/2023 

Inschrijven